Tim smo profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom, specijaliziranih za proizvodnju i distribuciju promotivnih artikala.

Od konkurencije se izdvajamo izvrsnom komunikacijom, vrhunskim dizajnom i brzim i kreativnim rješenjima, što naše proizvode čini prepoznatljivima i drugačijima.

2014 godine započeli smo vlastitu proizvodnju tekstilnih promotivnih materijala, vezanu isključivo uz agencije specijalizirane za promo materijale – svoje proizvode ne prodajemo direktno krajnjim kupcima.

Odlikuje nas visoka razina cjelovite usluge koju nudimo: od prijedloga do idejnog rješenja projekta. Naš uigrani tim stručnjaka svim klijentima u Hrvatskoj i Europi svojim iskustvom, znanjem i aktivnim praćenjem trendova osigurat će moderne, izuzetno kvalitetne i ekološki prihvatljive proizvode, te njihovu brzu i sigurnu isporuku.

Od 2017 godine svoje proizvode izlažemo na vodećem svjetskom sajmu za promotivnu industriju – PSI Dusseldorf. Kako bismo zadovoljili potrebe malih kupaca, u Zagrebu smo 2018 godine pokrenuli proizvodni pogon namijenjen malim i hitnim narudžbama, u kojem imamo i showroom s velikim izborom uzoraka na uvid postojećim i budućim klijentima.

U gradu Pakracu, u Poduzetničkom centru proizvodimo veliku većinu svojih projekata. Potičemo hrvatsku proizvodnju, kao i ekonomski, socijalni i demografski razvoj regije Hrvatske koja je pod posebnom državnom skrbi.

Naše vrijednosti :

 

 

 

Smatramo se tvrkom u kojoj naši zaposlenici nisu tretirani kao brojke, već kao osobe s vlastitom osobnosti i uvjerenjima, koja duboko poštujemo. Motivirajuća radna okolina našim zaposlenicima pruža osjećaj svrhovitosti i pripadnosti. Zajedno tvorimo jak, entuzijastični tim.

 

 

 

 

Svojim kvalitetnim radom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata, izgradili smo povjerenje klijenata koji nas potiču da neprestano nastojimo biti bolji i potpuno predani tome da budemo njihov prvi izbor.

 

 

 

 

Od samih početaka sa svim projektima nastupamo vrlo transparentno. Klijent u svakom trenutku ima potpuni uvid u projekt, a eventualne pogreške komuniciramo vrlo otvoreno i nastojimo ih otkloniti na vrijeme i u hodu, na obostrano zadovoljstvo.

 

 

 

 

Pouzdan smo partner koji svojim klijentima osigurava isporuku svih projekata na siguran način i u dogovorenim terminima.

 

 

 

 

Svjesno se ponašamo prema prirodi. U svojoj proizvodnji isključivo koristimo materijale koji su certificirani – Oeko Tex 100, GOTS, FAIR trade

 

 

Poklonite nam svoje povjerenje!

hrCroatian