Tvrtka Umbra design d.o.o. prijavila se na natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020., prioritetne osi 3. Poslovna konkurentnost, te su joj dodijeljena bespovratna sredstva za sudjelovanje na sajmovima PSI 2018 i PSI 2019 u Düsseldorfu.

Europska unijaEuropska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tvrtka Umbra design d.o.o. sudjelovala je na sajmovima PSI 2018 i 2019 u Düsseldorfu. PSI je vodeći svjetski sajam za promotivnu industriju, odnosno međunarodna platforma industrije promotivnih proizvoda i najveće mjesto susreta širom svijeta. Radi se o sajmu koji je otvoren poslovnim (B2B) posjetiteljima s kojima tvrtka Umbra design d.o.o. dijeli zajedničke interese (preko 18000 poslovnih posjetitelja iz 74 zemlje).

 
PSI 2018

Fokus sajma usmjeren je na sve vrste promotivnih proizvoda, izlaganje noviteta, prezentiranje novih trendova za tekuću godinu u industriji te predstavljanje noviteta na području dodatnih aplikacija logotipa u promotivnoj industriji. Tvrtka Umbra design d.o.o. sudjelovanjem na sajmu iskoristila je mogućnosti za susret s kupcima i poslovnim partnerima iz cijelog svijeta i stvaranje novih poslovnih odnosa.

Na sajmu PSI 2018 tvrtka Umbra design d.o.o. izložila je pažljivo odabrane prijedloge dizajna i prototipove promotivnih artikala kao što su 10 različitih modela torbi i ruksaka (torbe za laptop, multifunkcionalne ruksake, tzv. shopper bag, torbe za kraća putovanja i sl.), 2 modela biorazgradive i pamučne vrećice te 2 modela namještaja (taburea i fotelje za sjedenje). Na taj način tvrtka je predstavila svoj unikatan dizajn tzv. custom made promotivnih proizvoda, referentne prototipove proizvoda, te generalno svoju misiju i viziju kojom se želi pozicionirati na inozemnim tržištima srednje Europe.

Na sajmu PSI 2019 izložili smo nove dizajne i prototipe biorazgradivih i pamučnih vrećica, tekstilnih proizvoda, taburea, ruksaka, majica, kišobrana… te predstavili ekološki sublimacijski tisak na tekstil. Prisustvom na PSI 2019 znatno smo proširili svoj pool potencijalnih i aktualnih klijenata, ostvarili mnoge kontakte i još se učinkovitije i kvalitetnije predstavili međunarodnom tržištu promotivnih materijala.

Tvrtka Umbra design d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju promotivnih proizvoda u potpunosti prilagođenim vizualnom identitetu i standardima svojim klijenata i partnera, čime ti proizvodi postaju njihovim i predstavljaju ih pred klijentima i suradnicima.

Europski strukturni i investicijski fondovi

 

Operativni program Konkurentnost i kohezija

 

 

Korisnik bespovratnih sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova K.K.03.2.1.07.0050
Umbra design d.o.o., Savska opatovina 66, 10090 Zagreb, Hrvatska
OIB: 29358303290

Naziv projekta: Umbra design – podizanje konkurentnosti kroz izlazak na nova tržišta
Voditelj projekta: Ivana Žulj Knežević
Razdoblje provedbe projekta: od 01. listopada 2017. do 01. travnja 2019.

Ukupna vrijednost projekta: 457.962,62 kuna
Dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od: 287.335,90 kuna

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Umbra design d.o.o.

hrCroatian